Sprødt Speltbrød med ristede kerner og 100% speltmel.
Kernerne er ristede inden de tilsættes dejen og giver en fin delikat smag af kerner og speltmel.
Kringlebagerens bestseller!
Lækkert saftigt lyst maltet landbrød uden kerner bagt i stenovn.
Dejlig brødsmag og super holdbarhed.
Brødet er bagt med bygmel og har en skøn naturlig sødme, samt en lettere luftig krumme.
Brødet er bagt med en anelse bløde kerner.
Lækkert tæt kernefyldt landbrød, som er bagt i stenovn.
Man fornemmer smagen af de saftige, bløde rugkerner og det fyldige grove mel.
Brødet er bagt med 100% durum mel.
Det har en gylden og sej skorpe med bid.
Det er velegnet til hvidløgssmør, lærke oliven olier eller du kan lave dit eget hjemmelavede bruschetta.
Det smager også godt med alm. smør.
Italiensk brød bagt med fuldkorns mel og bløde durum kerner
Tæt fast krumme masser af groft mel. Dejlig fyldig skorpe.
Copyright © 2021 KRINGLEBAGEREN. Alle rettigheder reserveret.