Kringlebagerens bestseller!
Lækkert saftigt lyst maltet landbrød uden kerner bagt i stenovn.
Dejlig brødsmag og super holdbarhed.
Lækkert tæt kernefyldt landbrød, som er bagt i stenovn.
Man fornemmer smagen af de saftige, bløde rugkerner og det fyldige grove mel.
Italiensk brød bagt med fuldkorns mel og bløde durum kerner
Tæt fast krumme masser af groft mel. Dejlig fyldig skorpe.
Sprødt Speltbrød med ristede kerner og 100% speltmel.
Kernerne er ristede inden de tilsættes dejen og giver en fin delikat smag af kerner og speltmel.
Dette er sammen dej som vores cannesbrød, men istedet for at det er formet som et brød er det her rundt og vendt i mel. Det egner sig godt til tapas og et lækkert tæt kernefyldt landbrød, som er bagt i stenovn.
Man fornemmer smagen af de saftige, bløde rugkerner og det fyldige grove mel.
Vores beauvaisbrød er her formet rundt og passer fint rigtig godt til tapas.
Lækkert saftigt lyst maltet landbrød uden kerner bagt i stenovn.
Dejlig brødsmag og super holdbarhed.
Fint hvidt lyst madbrød med en tynd og let skorpe. Brødet har mere tæthed og volume end traditionelt dansk franskbrød.
Brødet er bagt med bygmel og har en skøn naturlig sødme, samt en lettere luftig krumme.
Brødet er bagt med en anelse bløde kerner.
Brødet er bagt med 100% durum mel.
Det har en gylden og sej skorpe med bid.
Det er velegnet til hvidløgssmør, lærke oliven olier eller du kan lave dit eget hjemmelavede bruschetta.
Det smager også godt med alm. smør.
Vores beauvaisbrød er her formet som et stort flute.
Ca 80 cm langt.
Vores beauvaisbrød er her formet som et langt brød.
Ca 95 cm langt.
Vores beauvaisbrød er her formet som et langt brød.
Ca 105 cm langt.
Vores beauvaisbrød er her formet som et langt brød.
Copyright © 2022 KRINGLEBAGEREN. Alle rettigheder reserveret.