Bagerens historie

Bagermester Michael Carlsen og frue Christina Carlsen har drevet Kringlebageren siden 1990.
Vi har et fælles mål: At yde det bedste og give en god service. Vi har begge en passion for mad, vin og selvfølgelig det uundværlige brød. En skøn dag for os begge er, når Michael er færdig med at bage og alt står flot og er klar til kunderne.
Det er skønt at arbejde med de bedste råvarer, ikke gå på kompromis og bevare de gamle bagemetoder, selvom det er et tidskrævende arbejde.
Vi holder begge meget af nærværet med vores kunder. Det giver glæde og varme, når vores kunder er glade og tilfredse.

Den daglige rutine starter hver dag kl. 02:00. Mester møder selv ind først og forbereder produktionen.
Herefter bliver dejene til alle brødene taget ud lidt efter lidt. Det tjekkes omhyggeligt, at de har fået den rigtige hævetid. Derefter bliver brødene slået op og ligger og hviler, indtil de er klar til stenovnen.
Det er en lang proces, som skal styres meget grundigt. Hvert enkelt brød har forskellig liggetid samt forskellig bagetid.
Næste to svende møder ind kl. 04:00 og gør klar til alle rugbrød og wienerbrød.
Når dette er færdigt, starter opstarten til næste dags produktion. Alle dejene skal gøres klar til næste dag. Kerner lægges i blød, og alle dejene skal koldhæve, så de er klar til næste nat.

Kl. 06:00 møder vores konditorer og konditorelever ind. De starter op med dagens tørkager og forbereder flødekager.
De koger hver dag marmelader, lækre cremer til kagerne og laver alle kagebunde fra bunden.

 

Konditorerne 

I vores konditori arbejder vores chefkonditor Lilja - som har været ansat i snart 20 år - har lavet mange fine kager til byens kunder.

Lilja arbejder hårdt og hun strækker sig altid langt for at møde kundernes ønsker. Dertil kommer at Lilja er meget vellidt af alle medarbejderne. 

Caroline er vores konditorelev som bliver færdig til januar 2021. 

I september 2020 startede Niklas som er ny konditorelev. 

 

Bagerne 

I bageriget bager Michael, Tomaz og Claus hver dag alle de lækre brød der er at finde i Butikken. 

 

De faste medarbejdere i butikken 

Mersija og Charlotte møder ind hver morgen  fra mandag til fredag og sørger for at butikken ser fin og indbydende ud. De sørger også for at der hverdag er frisk smurte sandwich.

 

Bagerpigerne 

Vi har en hel masse søde piger der hjælper i butikken om eftermiddagen og i weekenden.