Bagerens historie
Bagermester Michael Carlsen og frue Christina Carlsen har drevet Kringlebageren siden 1990.
Vi har et fælles mål: At yde det bedste og give en god service. Vi har begge en passion for mad, vin og selvfølgelig det uundværlige brød. En skøn dag for os begge er, når Michael er færdig med at bage. og alt står flot og er klar til kunderne.
Det er skønt at arbejde med de bedste råvarer, ikke gå på kompromis og bevare de gamle bagemetoder, selvom det er et tidskrævende arbejde.
Vi holder begge meget af nærværet med vores kunder. Det giver glæde og varme, når vores kunder er glade og tilfredse.
Den daglige rutine starter hver dag kl. 02:00. Mester møder selv ind først og forbereder produktionen.
Herefter bliver dejene til alle brødene taget ud lidt efter lidt. Det tjekkes omhyggeligt, at de har fået den rigtige hævetid. Derefter bliver brødene slået op og ligger og hviler, indtil de er klar til stenovnen.
Det er en lang proces, som skal styres meget grundigt. Hvert enkelt brød har forskellig liggetid samt forskellig bagetid.
Næste to svende møder ind kl. 04:00 og gør klar til alle rugbrød og wienerbrød.
Når dette er færdigt, starter opstarten til næste dags produktion. Alle dejene skal gøres klar til næste dag. Kerner lægges i blød, og alle dejene skal koldhæve, så de er klar til næste nat.
Kl. 06:00 møder vores konditor og konditorelev ind. De starter op med dagens tørkager og forbereder flødekager.
De koger hver dag marmelader, lækre cremer til kagerne og laver alle kagebunde fra bunden.
Konditorerne
I vores konditori arbejder vores chefkonditor Nicklas, der er udlært hos os, og som hver dag gør sit bedste for, at butikken kan være fyldt med diverse flødekager, tærter og tørkager.
I august 2023 startede Nicola, som er vores konditorelev.
Bagerne
I bageriet producerer Michael , Tomaz og Jørgen hver dag alle de lækre brød, der er at finde i butikken.
De faste medarbejdere i butikken
Mersija og Charlotte møder ind hver morgen fra mandag til fredag og sørger for, at butikken ser fin og indbydende ud. De sørger også for. at der hver dag er frisksmurte sandwich.
Øvrigt personale
Vi har mange søde medarbejder, der hjælper i butikken om eftermiddagen og i weekenden.
Vil du søge et job hos os, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og så vender vi retur hurtigst muligt.